Oktatóink

AZS_4347.jpg

Sifu Kovács Eszter

 Iskolavezető

Wu De Harcművészeti Egyesület elnöke

Wing Tsun kung-fu, chi-kung és do-in oktató

+36 20 331 5409

  • Facebook Social Icon

Sifu Dr. Kovács Milán

Iskolavezető

Wing Tsun kung-fu és földharc oktató

+36 30 435 4862

  • Facebook Social Icon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sifu Kovács Eszter – iskolavezető mester, a Wu De Harcművészeti Egyesület elnöke

 

Kovács Eszter a Wu De Harcművészeti Egyesület alapító elnöke. 1994-től kezdődően tanulja, 1999-től tanítja a Wing Tsun kung-fu harcművészeti stílust. 1996-ban kezdett el a chi-kung-gal foglalkozni és 2007 óta tart rendszeresen chi-kung órákat. Tanulmányai során 7 alkalommal járt Kínában, ahol a tudását mélyítette. A kínai nyelv alapjaival sikeres nyelvvizsgáig menően ismerkedett meg, ezáltal is közelebb kerülve a kínai gondolkodáshoz. Civil pályafutása során angol bölcsész és tanár, magyar mint idegen nyelv tanár, valamint szakfordító képesítést szerzett a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, jelenleg az angol alkalmazott nyelvészeti tanszék munkájában PhD kutatóként vesz részt, valamint az Orvostudományi Kar Szakfordító Csoportja megbízásából tanít magyar nyelvet a külföldi orvostanhallgatóknak. Nyelvi érdeklődése során angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, lengyel, japán és kínai nyelvből rendelkezik államilag elismert nyelvvizsgával. Jelenleg három gyermekes családanya.

 
 
Sifu Dr. Kovács Milán – iskolavezető mester

 

Dr. Kovács Milán a Wing Tsun kung-fu tanulmányait 2010-ben kezdte meg a szegedi iskolában, korábban 1996 és 1998 között ismerkedett meg a stílus alapjaival Szolnokon. A civil életben ortopéd-traumatológus és sportorvos szakorvos. Sportedző, kung-fu oktató, önálló kung-fu csoportját 2018-ban indította. A kung-fu tanítás mellett erőnléti és mobilitás tréningeket vezet, ahol saját fejlesztésű edzésprogrammal, sportorvosi szemlélettel segíti diákjai mozgásfejlődését.

Kaposta Róbert – mester

 

Kaposta Róbert 2010-ben kezdte meg Wing Tsun kung-fu tanulmányait a szegedi Wing Tsun kung-fu iskolában. Civil életében programozó egy nemzetközi cégnél. 2019 óta segíti a Wing Tsun kung-fu népszerűsítését az SZTE Sportközpontban, valamint a Wu De Mozgástér kis és nagy csoportos edzésein.

 

 

 

 

 

 

 

Szabó Vendel – mesterjelölt oktató

Szabó Vendel 2017-ben kezdte meg Wing Tsun kung-fu tanulmányait szegedi iskolánkban, korábban 2009 és 2013 között ismerkedett meg a stílus alapjaival Kecskeméten. A civil életben kung-fu és úszás oktatással foglalkozik, valamint felsőfokú fizika és környezetmérnök képesítéssel rendelkezik. 2020 óta egyetemi kurzusként is tanítja a Wing Tsun kung-fut az SZTE Sportközpontban.

felnőtt tagfelvétel.JPG