Oktatóink

AZS_4347.jpg

Sifu Kovács Eszter

 Iskolavezető

Wu De Harcművészeti Egyesület elnöke

Wing Tsun kung-fu és Chi-kung oktató

+36 20 331 5409

  • Facebook Social Icon

Sifu Dr. Kovács Milán

Iskolavezető

Wing Tsun kung-fu és földharc oktató

+36 30 435 4862

  • Facebook Social Icon
Sifu Kovács Eszter – iskolavezető, a Wu De Harcművészeti Egyesület elnöke

 

Kovács Eszter a Wu De Harcművészeti Egyesület alapító elnöke. 1994-től kezdődően tanulja, 1999-től tanítja a Wing Tsun kung-fu harcművészeti stílust. 1996-ban kezdett el a chi-kung-gal foglalkozni és 2007 óta tart rendszeresen chi-kung órákat. Tanulmányai során 7 alkalommal járt Kínában, ahol a tudását mélyítette. A kínai nyelv alapjaival sikeres nyelvvizsgáig menően ismerkedett meg, ezáltal is közelebb kerülve a kínai gondolkodáshoz. Civil pályafutása során angol bölcsész és tanár, magyar mint idegen nyelv tanár, valamint szakfordító képestítést szerzett a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, jelenleg az angol alkalmazott nyelvészeti tanszék munkájában PhD kutatóként vesz részt, valamint az Orvostudományi Kar Szakfordító Csoportja megbízásából tanít magyar nyelvet a külföldi orvostanhallgatóknak. Nyelvi érdeklődése során angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, lengyel, japán és kínai nyelvből rendelkezik államilag elismert nyelvvizsgával. Jelenleg három gyermekes családanya.

Sifu Dr. Kovács Milán – iskolavezető, vezető asszisztens

 

Dr. Kovács Milán a Wing Tsun kung-fu tanulmányait 2010-ben kezdte meg a szegedi iskolában, korábban 1996 és 1998 között ismerkedett meg a stílus alapjaival Szolnokon. A civil életben ortopéd-traumatológus szakorvos. Sportedző, kung-fu oktató, önálló kung-fu csoportját 2018-ban indította. A kung-fu tanítás mellett Wu De Harci Torna instruktor, ahol saját fejlesztésű edzésprogrammal, sportorvosi szemlélettel segíti diákjai mozgásfejlődését.

 

Kaposta Róbert – vezető asszisztens

 

Kaposta Róbert 2010-ben kezdte meg Wing Tsun kung-fu tanulmányait a Kovács Eszter vezetésével működő szegedi iskolában. Civil életében programozó egy nemzetközi cég szegedi központjában. 2019 óta segíti a Wing Tsun kung-fu népszerűsítését az SZTE Sportközpontban a magyar és külföldi egyetemisták számára.