VÉLEMÉNYEK

Rólunk írták

Junior csoport - Szülők

 

Többgyermekes szülőként nagyra értékeljük az Iskola rugalmasságát, azt hogy szülő és gyermek együtt edzhet - ez mindkét fél számára komoly motivációs tényező!  És ami még nagyon pozitív, hogy nem csak fizikailag, hanem szellemiségben is nagyon sokat fejlődnek itt a gyerekek.

Laci

 

Csodás környezet és még csodásabb oktatók!

Viki

 

Egy különlegesen családias hangulatú, és értékes eszméket tanító helyszín, ahol az eltérő fejlődésű gyermekek is elfogadásra, befogadásra kerülnek .

Hálás vagyok szülőként, hogy Zozi Asperger-szindrómásként is jól, és egyenértékűnek érzi magát a foglalkozások alkalmával. Hiteles szülői és edzői példamutatások irányt mutat a gyermekek és a szüleik számára egyaránt.

Tünde

 

Számunkra rendkívül fontos, hogy a gyermekünk olyan külön foglalkozásra járjon, ahol igazán jól érzi magát. A WU DE ilyen hely! Minden alkalommal az egész napos hajtás ellenére Zsófi boldogan indul az edzésre és otthon fáradhatatlanul mutatja be az aznap tanultakat. Jól érzi magát, hiszen az edzők nemcsak szakmailag, hanem emberileg is kiemelkedők. A segítők szintén kedvesek, segítőkészek. Itt mindig mindenki mosolyog egy nehéz nap után is. Már nagyon várjuk, hogy kisebbik lányunk is elérje azt az életkort, hogy ide járhasson.  

Adri

 

A kislányom jár a Wu De Mozgástérbe, de én találtam ki neki! Gondoltam jó lenne, ha kevesebb energiával jönne haza, és ha kitartó lesz, itt komoly esélye lesz fejlődni! Olvastam egy kicsit az iskola alapítójának munkásságát és bízom benne a lányom merít ebből, és jó példakép lehet Eszter!

Mátyás

 

Junior csoport - Gyermekek

Megtanulom megvédeni magam, találkozom a barátaimmal.

Petra

 

Jó együtt edzeni a többiekkel.

Bence

 

Azért szeretek a Mozgástérbe járni, mert nagyon jó a hangulat és izgalmasak az edzések.

Tündi

 

Nagyon szuper a hely, nagyon szeretem az oktatókat és sok barátot szereztem.

Bence

IMG_6238.JPG