top of page

Vélemények a felnőtt Wing Tsun kung-fu edzésekről

"Elsősorban a mozgás és az önvédelmi tudás elsajátítása érdekében jöttem ide, de ezen felül sok minden másban is fejlődtem a kung-fu által. Mégis a társaság, és Sifu tanításmódja miatt szeretek a legjobban az edzésekre járni."

Anna

 

"Egy remek hely, egy zseniális sporttal, csodálatos közösséggel és oktatókkal."

Tamás

 

"Nagyon lelkesek a gyerekek és segítőként nagyon jó ezt látni. Fantasztikus közösség ahol folyamatos a mozgás és mindenki jól érzi magát!"

Berni

 

"A kung-fu egyszerre szellemi és fizikai kihívás, kiváló eszköz testünk és lelkünk fiatalon tartására. Az iskola vezetői változatos módszerekkel, el nem múló lelkesedéssel, a tanítványok iránti maximális türelemmel és tisztelettel dolgoznak azon, hogy biztosítsák folyamatos fejlődésünket. Külön hangsúlyt helyeznek arra, hogy erősítsék a csoporttagok közötti összetartást, ennek köszönhetően egy baráti közösségben gyakorolhatunk hétről hétre."

Szabolcs

 

"A fiam már két éve járt a Wu De Mozgástérbe mikor adódott a lehetőség, hogy csatlakozzak hozzá és a felnőtt csoporttal edzhessünk együtt. Egyrészt öröm, hogy apa és fia együtt sportolhat, másrészt maga a végzett tevékenység ami nem csak fizikálisan hanem szellemileg is fejleszt, valamint az, hogy olyan emberektől tanulhatunk akik nemcsak tanítványként hanem partnerként is tekintenek rád."

Robi

 

"Nagyon rég óta szerettem volna kung-fuzni, ezért anno akaratlanul is nagy elvárásokkal kezdtem neki, de sokkal jobb élmény, mint amire számítottam! Az oktatók szakmailag és emberileg is kiemelkedőek. Azt is hozzá kell tennem, hogy a haladó társaimtól is sokat tanulok. Ez egy jó csapat! Ami a legjobb az egészben, hogy a kung-fu egy életstílus, és itt azt tanuljuk!"
Donát

 

"Igényes környezetben, egy vidám, segítőkész csapat tagjaként gyakorolhatom a kung fu-t. Mindig jó érzés megérkezni az edzésekre."

Vendel

"Aki szeretne egy jól felszerelt, igényes helyen egy szuper csapat tagja lenni annak a Wu De Mozgástérben a helye. Kiváló oktatók, kiváló emberek között sajátíthatod el a Wing Tsun kung-fu csínját-bínját. Jó szívvel ajánlom mindenkinek. Gyertek!"

Miki

 

"Több éves tapasztalat alapján mondhatom, hogy a jó Mesterek jó Csapatot építettek és építenek maguk köré. Egy idő után sokkal több oka lesz idejárni az embernek, mint amikor eljön az első edzésre, bemutatóra."

Gábor

"A Wu De Harcművészeti Egyesületben türelmes, segítőkész oktatóktól tanulhatok, akik a tanuló számára élvezetes módon adják át a tudásukat, és mind e mellé egy olyan csapat társul, amely kedvesen fogad minden edzés elején, ezzel megteremtve egy jó hangulatot a gyakorláshoz."

Bence

 

"Régebben idegenkedtem a harcművészetektől. Először az óvodánkban Sifu Kovács Eszter mester bemutatóin találkoztam az alapokkal, már akkor láttam hogy a Wing Tsun más utat képvisel mint a stílusok többsége. Ekkor elhatároztam , hogy eljárok a Wu De Mozgástérbe. A rendszeres edzések után dinamikusabbnak és gyorsabb éreztem magam. Mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt a szuper helyet, szuper oktatókat."

Kornélia

 

"A Wu De Mozgástérben első alkalommal áprilisban jártam, mikor részt vettem a női önvédelmi kurzuson. Itt több, hasznos dolgot tanultunk, amit egy esetleges támadás esetén hasznosíthatunk. Az egyik tételmondat innen: Legyél a támadód rémálma. Ez azt jelenti, hogy ha nincs esélyed menekülőre fogni és kitérni a támadás elől, akkor fordulj szembe vele és támadj, erre általában a támadó nem számít. Májusban kezdtem el kung-fu edzésre járni. Az edzők és csapattársaim részéről jelen van a kölcsönös tisztelet és alázat, ez számomra mérvadó. Nem csak a technikák elsajátítása a cél, hanem az is, hogy megismerjük a kung-fu filozófiai hátterét, az itt kapott ismereteket a hétköznapokban is tudjuk alkalmazni. Nekem az elsődleges célom most, hogy edzéseken a koncentrációs képességem fejlesszem. Az edzéseken való részvételt ajánlom mindenkinek, akik fizikailag és mentálisan is fejlődni akarnak."

Barbi

 

"Életem egyik nagy vágya teljesült, amikor elkezdtem gyakorolni a Wing Tsun kung-fut. A sokszor ténylegesen "kemény munkát" könnyíti meg, teszi az eltöltött időt eredményessé és kellemessé a Mesterek közvetlen és magas szintű oktatása, valamint a jó társaság."

Tibor

 

"Nagyon tetszettek az női önvédelmi órák, mivel a viszonylag rövid időintervallum alatt meglehetősen sok hasznos, a való életben használható információ elhangzott. A bemutatott (és ott helyben gyakorolt) fizikai önvédelmi technikák mellett a verbális és a testbeszédből adódó önvédelemről is szó esett. Meleg szívvel ajánlom minden nőnek, mivel az oktatók is végig nagyon barátságosak és segítőkészek voltak!"

Patrícia

"Diákként számomra fontos, hogy egy olyan tevékenység szerves része legyen a hétköznapjaimnak ami kikapcsol, feltölt és megmozgat mind testileg mind szellemileg. Ezt a kung-fu tanulása hozta el. Az edzések tökéletes alkalmat nyújtanak arra hogy kilépjek a hétköznapok mókuskerekéből és biztonságos közegben tudjak harcművészetet tanulni. A mesterem szeretete a kung-fu művelése és tanítása iránt folyamatos motiváció annak érdekében hogy továbbra is szívvel-lélekkel igyekezzek a harcművészet elsajátítására."

Lili

Vélemények az erőnlét és rugalmasság edzésekről

"Egy számomra eddig idegen mozgásforma rutinná vált, aminek a mindennapokban is sok hasznát veszem."

Zoltán

 

"A reggeli edzések Milánnal igazi feltöltődés testileg és lelkileg. Szakmai tudásának és kedves személyiségének elegye tökéletessé teszi őt edzőnek. Sokszor légzésgyakorlatokkal, meditációval zárjuk a mozgássorozatokat, amivel könnyebbé, szebbé teszi a napi indulásokat. Milán rugalmas és figyelmes. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki testben és lélekben erősödni vágyik."

Luca

Vélemények a Chi-kung és do-in foglalkozásokról

"A do-in és a Chi-kung számomra a testi-lelki felfrissülést jelenti. A nyújtó gyakorlatok jótékony hatását már azonnal a foglalkozás után lehet érezni, az óra végi pár perces meditáció pedig az ellazulást segíti. Mindezt egy jó csapatban, szép környezetben, valamint egy kedves és felkészült oktatóval."

Zsuzsi

"A nyugati ember rohanó és jövőben élő életmódját nagyon jól harmonizálja mind a Chi-kung mind a do-in. A Chi- kung nálam akkor segít látványosan mikor lustább, fáradtabb vagyok. A do-in az érzelmi egyensúly vesztésem harmonizálja jobban. Az egészség fejlesztésben és megőrzésben betöltött szerepüket fontosnak tartom."

Ági

"A do-in számomra? A testi és lelki öngondoskodás egy nagyszerű formája.

Nagy segítség a mindennapokban felgyülemlett stressz eloldásában, segíti a test gyors regenerálódását a helytelen tartásból adódó vagy épp kedvezőtlen mozdulatokból eredő diszkomfortból, akár tartós fájdalommal kísért állapotokból is. Több egy egyszerű gyógytornánál, hiszen holisztikusan a testről és a lelki egyensúlyról egyszerre gondoskodik.

Éppen ezért rátalálni a do-in-ra nagy megkönnyebbülést és egyben reményt is jelent. Megkönnyebbül a lélek, hiszen a do-in szerves része az ellazulást és az önmagunkra irányuló teljes odafigyelést segítő meditáció nyugodt környezetben egy bensőséges csapatban, és remény a testünket érintő problémák gyógyulására.

A lassú mozdulatokon és nyújtásokon alapuló gyakorlatok hatékony megoldást jelentenek számomra ízületi és gerinc problémáim kezelésére, a tünetmentes állapot fenntartásában. Köszönet érte!"

Kati

Nagyon szeretek a chi-kung és do-in foglalkozásra járni, mert mindig pozitív élményekkel gazdagodom, Jó Emberekből álló csapat társaságában feltöltődöm, a gyakorlatok számomra egy tiszta, mély Levegővétel, amihez a rohanó hétköznapok után Nálatok juthatok.

Cili

Szülők véleménye a junior csoportról

"Többgyermekes szülőként nagyra értékeljük az Iskola rugalmasságát, azt hogy szülő és gyermek együtt edzhet - ez mindkét fél számára komoly motivációs tényező!  És ami még nagyon pozitív, hogy nem csak fizikailag, hanem szellemiségben is nagyon sokat fejlődnek itt a gyerekek."

Laci

"Csodás környezet és még csodásabb oktatók!"

Viki

 

"Egy különlegesen családias hangulatú, és értékes eszméket tanító helyszín, ahol az eltérő fejlődésű gyermekek is elfogadásra, befogadásra kerülnek. Hiteles szülői és edzői példamutatásotok irányt mutat a gyermekek és a szüleik számára egyaránt."

Tünde

 

"Számunkra rendkívül fontos, hogy a gyermekünk olyan külön foglalkozásra járjon, ahol igazán jól érzi magát. A WU DE ilyen hely! Minden alkalommal az egész napos hajtás ellenére Zsófi boldogan indul az edzésre és otthon fáradhatatlanul mutatja be az aznap tanultakat. Jól érzi magát, hiszen az edzők nemcsak szakmailag, hanem emberileg is kiemelkedők. A segítők szintén kedvesek, segítőkészek. Itt mindig mindenki mosolyog egy nehéz nap után is. Már nagyon várjuk, hogy kisebbik lányunk is elérje azt az életkort, hogy ide járhasson."

Adri

 

"A kislányom jár a Wu De Mozgástérbe, gondoltam jó lenne, ha kevesebb energiával jönne haza, és ha kitartó lesz, itt komoly esélye lesz fejlődni. Olvastam egy kicsit az iskola alapítójának munkásságát és bízom benne a lányom merít ebből, és jó példakép lehet Eszter!"

Mátyás

Gyermekek véleménye a junior csoportról

"Megtanulom megvédeni magam, találkozom a barátaimmal."

Petra

"Jó együtt edzeni a többiekkel."

Bence

"Azért szeretek a Mozgástérbe járni, mert nagyon jó a hangulat és izgalmasak az edzések."

Tündi

 

"Nagyon szuper a hely, nagyon szeretem az oktatókat és sok barátot szereztem."

Bence

296354289_1711422185892352_7258354787285543758_n.jpg

VÉLEMÉNYEK

bottom of page