My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

Junior tagfelvétel 2021. ősz

Junior tagfelvétel 2021. ősz

Kezdő junior csoport indul 2021. október 4-én, az előzetes jelentkezéseket már fogadjuk a kovacseszter.wude@gmail.com címre. Edzések időpontja: hétfő és szerda 17:00-17:40 Helyszín: Mozgástér Központ (Szeged, Trencséni utca 22.) A junior csoportba 5 és 10 év közötti gyermekeket várunk. Junior bérlet díja:
6 000 Ft/4 alkalom; 10 000 Ft/8 alkalom (3 hónapig felhasználható mindkét bérlet.)

More
Tagfelvétel 2021. ősz

Tagfelvétel 2021. ősz

Kezdő csoport indul 2021. október 4-én, az előzetes jelentkezéseket már fogadjuk a kovacseszter.wude@gmail.com címre. Edzések időpontja: hétfő és szerda 18:00-19:30 Helyszín: Mozgástér Központ (Szeged, Trencséni utca 22.) Jelentkezni 10 éves kortól lehet, felső korhatár nincs. Havi tandíj: 12 000 Ft

More
Közösségi szolgálat - lehetőség középiskolásoknak!

Közösségi szolgálat - lehetőség középiskolásoknak!

Egyesületünk nyaranta lehetőséget biztosít középiskolásoknak közösségi szolgálat teljesítéséhez a junior napközis táborokban. Kungfu előképzettség nem kell, viszont segítőkészségben, türelemben és kedvességben szükséges jeleskedni. A jelentkezéseket a kovacseszter.wude@gmail.com e-mail címre várjuk. A létszám korlátozott, így ha szeretnél jönni, kérlek vedd fel velünk minél hamarabb a kapcsolatot, hogy megbeszélhessünk egy személyes találkozót!

More
Wu De napközis táborok

Wu De napközis táborok

Nyári napközis táborainkba 5 és 12 év közötti gyermekeket várunk, kungfu előképzettség nem szükséges. A kungfu foglalkozások mellett idegen nyelvekkel is ismerkedünk, kreatív alkotásokat készítünk, sportvetélkedőket szervezünk és beszélgetünk az élet "nagy dolgairól", mint például az önbizalom, a türelem, a bátorság, az udvariasság, vagy éppen az illemszabályok. Az ebédet a közeli Kiskakas Csárdában fogyasztjuk el, a táborok helyszíne a Mozgástér Központ (Szeged, Trencséni utca 22). Minden nyáron több turnus is megrendezésre kerül, mind más-más tematikával, így akár több turnusba is lehet jelentkezni. A részleteket, időpontokat a táborok közeledtével tesszük közzé.

More
Balatoni Wu De Nyári Tábor

Balatoni Wu De Nyári Tábor

Minden évben van egy hét, amikor a Wu De közösség együtt gyakorol és együtt pihen a Balaton partján. A hagyományokhoz híven július közepén rendezzük meg a tábort, hétfőtől szombatig, Siófokon. Ide társiskoláink mestereit és diákjait is szeretettel várjuk. Életképek a 2018-as táborunkból, melyen több külföldi vendégoktató és diák is részt vett:

More
TEMPORARY CLOSURE

TEMPORARY CLOSURE

Dear Students, dear visitors of our website! Due to the epidemiological situation, the Wu De School of Szeged has been closed since 16 March 2020. Please check our website or facebook pages for the latest information about our school. Sifu Kovács Eszter and Sifu Dr. Kovács Milán

More
Átmeneti bezárás

Átmeneti bezárás

Kedves Wu De Harcosok, kedves Érdeklődők! A járványügyi helyzetre való tekintettel a Szegedi Wu De Iskola március 16-án határozatlan időre bezárt. Kövessétek figyelemmel honlapunkat és facebook oldalainkat, hogy időben értesüljetek a jövőbeni döntéseinkről. Sifu Kovács Eszter és Sifu Dr. Kovács Milán

More
Alex Richter Sifu Szeminárium

Alex Richter Sifu Szeminárium

Decemberben iskolánkba látogatott a híres New York-i főinstruktor Alex Richter Sifu. A mestert, iskolánk vezetőivel kötött barátságának köszönhetően üdvözölhettük itt Szegeden, egy technikai workshop keretein belül. Nagy megtiszteltetés volt ez számunkra, hiszen rendkívül nagy tudású mester. Harcművészetekkel 8 éves kora óta foglalkozik, a Wing Tsun kung-fu-t 27 éve gyakorolja, és 18 éve tanítja. A nemzetközi rendezvényen jelen voltak az andocsi, váci és lengyel társiskoláink is, így az oktatás angol nyelven folyt, viszont iskolánk mestere 10 nyelven beszél, így a hallottak megértése senkinek nem okozott gondot. Az edzésen lehetősége volt újat tanulni a teljesen kezdőknek és a már évek óta gyakorló diákoknak egyaránt. A különböző technikák mellett olyan gyakorlatok tanulhattunk, amik segítenek erősíteni ízületeinket és növelni, azok mozgástartományát. Egy rendkívül nyugodt, vidám, nagy tudású, tiszteletre méltó embert ismerhettünk meg, aki nem félt időnként megnevettetni minket humoros hasonlataival vagy egy-egy szórakoztató anekdotával élete korábbi szakaszaiból. Hitelesen tudott mesélni a stílus legnagyobb mestereiről, hiszen ő maga is edzett velük, viszont mindenkire egyenragú edzőtársként tekintett. A rendezvény sikerét és jó hangulatát fémjelzi az is, hogy idén újra Magyarországra fog érkezni Alex Richter Sifu, hogy egy újabb hétvégén tanulhassunk tőle a Wing Tsun kung-furól.

More
Kezdő do-in és chi-kung workshop

Kezdő do-in és chi-kung workshop

A do-in egy ősi japán módszer energiakeringésünk harmóniájának helyreállítására. A do-in segítségével lassú mozgás és tudatos légzés révén harmonizáljuk a testünkben áramló életenergiát (japánul Kí, kínaiul Csí). A gyakorlatok egyszerűek, minden korosztály bátran végezheti őket, előképzettség nem szükséges. Rendszeres használatukkal fejlődik test-tudatosságunk, illetve elérhetjük, hogy a betegségekkel, stresszel, frusztrációval szemben ellenállóbbak legyünk, könnyebben tudjunk jól koncentrálni és pihenni.
A chi-kung Kínából ered, a do-inhez hasonlóan lassú mozgás és tudatos légzés kíséretében kerülünk harmóniába környezetünkkel és önmagunkkal. Rendszeresen szervezünk kezdő do-in és chi-kung workshopot, kérlek érdeklődj az időpontokról az iskolavezetőknél!

More
Kezdő önvédelmi workshop

Kezdő önvédelmi workshop

A Szegedi Wu De Iskolában rendszeresen szervezünk önvédelmi workshopokat, melyre hölgyeket és férfiakat egyaránt várunk. Ezek egy kis betekintést nyújtanak az önvédelmi alapelvekbe, de a teljes önvédelmi alapképzést a Wing Tsun kungfu edzések rendszeres látogatása során az első 6 hónapban tudják elsajátítani az érdeklődők.

More
Junior Minitábor

Junior Minitábor

A Wu De Junior Minitáborokba junior csapattagjainkat, valamint a kungfu iránt érdeklődő gyermekeket egyaránt szeretettel várjuk. 5-től 12 éves korig lehet jelentkezni. A Minitábor 1 napos, szombati napon kerül általában megrendezésre, 8-tól 4-ig tart. Ez idő alatt a Szülők is ki tudnak egy kicsit kapcsolódni, a gyermekük pedig egy remek közösségben hasznos dolgokat tanul: napközis nyári táborainkhoz hasonlóan itt is angolozunk a kungfu mellett, valamint számos más kreatív alkotó és sportprogram közül választhatnak a gyermekek.

More
Wing Tsun Kungfu bemutatók

Wing Tsun Kungfu bemutatók

Csapatunk felkérhető nagyobb rendezvényeken, jótékony és közérdekű eseményeken történő Wing Tsun kung-fu, junior kung-fu valamint do-in és Chi-kung bemutató tartására.

More