My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

Technikai napok

Technikai napok

Egyesületünk rendszeresen tart Technikai Napot és Technikai Hétvégét, azaz szakmai továbbképzést mesterek és diákok számára. Siu-nim-tau, Chum-kiu, Chi-sau, Biu-tze, Muk-yan-chong, Chi-gerk, földharc és eszközös technikák témaköreiben. Ezek rendszerint Szegeden kerülnek megrendezésre, de időnként csapatépítéssel egybekötve más vidékekre is ellátogatunk. Sástó, 2022

More
Önvédelem kezdőknek

Önvédelem kezdőknek

Iskolánkban rendszeresen szervezünk önvédelmi képzéseket, melyek vagy csak hölgyeknek, vagy hölgyeknek és férfiaknak egyaránt szólnak. Ezek egy kis betekintést nyújtanak az önvédelmi alapokba, de a teljes önvédelmi alapképzést a Wing Tsun kung-fu edzések rendszeres látogatása során az első 6 hónapban tudják elsajátítani az érdeklődők. Egy alkalmas női és férfi önvédelmi workshop kezdőknek 2022. október 1. (szombat) 9:30-11:00 ​ Helyszín: Wu De Mozgástér (Szeged Trencséni utca 22.) ​ Előzetes jelentkezés szükséges, melyet minden esetben visszaigazolunk!

More
Alex Richter Sifu - cikk

Alex Richter Sifu - cikk

2019 decemberében iskolánkba látogatott a New York-i Wing Tsun kung-fu főinstruktor Alex Richter Sifu. A mestert, iskolánk vezetőivel kötött barátságának köszönhetően üdvözölhettük itt Szegeden, egy technikai hétvége keretein belül. Nagy megtiszteltetés volt ez számunkra, hiszen rendkívül nagy tudású mester. Egy rendkívül nyugodt, vidám, tiszteletre méltó embert ismerhettünk meg, aki nem félt időnként megnevettetni minket humoros hasonlataival vagy egy-egy szórakoztató anekdotával élete korábbi szakaszaiból. Hitelesen tudott mesélni a stílus legnagyobb mestereiről, hiszen ő maga is edzett velük, viszont mindenkire egyen ragú edzőtársként tekintett.

More
WU DE NAPTÁR 2022.

WU DE NAPTÁR 2022.

SZEPTEMBER szeptember 22. (csütörtök) 18:00-19:30 Földharc szeptember 24. (szombat) 8:00-9:00 Do-in - Fókuszban a föld elem szeptember 24. (szombat) 16:00-17:30 Hosszúbotos edzés szeptember 29. (csütörtök) 18:00-19:30 Eszközös önvédelem (Szabó Vendel) OKTÓBER október 1. (szombat) 8:00-9:00 Do-in - Fókuszban a levegő október 1. (szombat) 9:30-11:00 Önvédelem (női és férfi csoportok) október 6. (csütörtök) 18:00-19:30 Földharc gyakorlás (Kaposta Róbert) október 8-9 (szombat-vasárnap) Wu De Technikai Hétvége október 13. (csütörtök) 18:00-19:30 Chi-sau (5. fokozattól) és Bőrérzékelés alapjai (4. fokozatig) (Kovács Eszter) október 20. (csütörtök) 18:00-19:30 Ütőerő fejlesztés (Kaposta Róbert) október 27. (csütörtök) 18:00-19:30 Eszközös szituációk (Szabó Vendel)

More
Balatoni nyári tábor

Balatoni nyári tábor

Minden évben van egy hét, amikor a Wu De közösség együtt gyakorol és együtt pihen a Balaton partján. A hagyományokhoz híven július közepén rendezzük meg a tábort, hétfőtől szombatig, Siófokon. Ide társiskoláink mestereit és diákjait is szeretettel várjuk. Balatoni nyári tábor 2022 Balatoni nyári tábor 2018

More
Napközis táborok

Napközis táborok

Nyári napközis táborainkba 5 és 12 év közötti gyermekeket várunk, kung-fu előképzettség nem szükséges. A kung-fu foglalkozások mellett idegen nyelvekkel (angol, német, olasz, spanyol, francia, kínai) is ismerkedünk, kreatív alkotásokat készítünk, sportvetélkedőket szervezünk és beszélgetünk az élet "nagy dolgairól", mint például az önbizalom, a türelem, a bátorság, az udvariasság, vagy éppen az illemszabályok. A junior kungfu csapatnak a táborok utolsó napján wu de junior vizsgalehetőség.
Az ebédet a közeli Kiskakas Csárdában fogyasztjuk el, a táborok helyszíne a Wu De Mozgástér Központ (Szeged, Trencséni utca 22).
A táborokba közösségi szolgálatot teljesítő középiskolásokat is szeretettel várunk, előzetes jelentkezés szükséges! Iskolánkban évente többször szervezünk egy napos Wu De Minitábort. A Wu De Minitáborokba junior csapattagjainkat, valamint a kungfu iránt érdeklődő gyermekeket egyaránt szeretettel várjuk. 5-től 12 éves korig lehet jelentkezni. A Wu De Minitábor 1 napos, általában szombati napon kerül megrendezésre, reggel 8-tól délután 4-ig tart. Ez idő alatt a Szülők is ki tudnak egy kicsit kapcsolódni, a gyermekük pedig egy támogató közösségben játszva, fejlődve töltheti a délelőttjét és/vagy délutánját: a kungfu mellett kreatív, alkotó és mozgásos játékok közül választhatnak a gyermekek.

More
TEMPORARY CLOSURE

TEMPORARY CLOSURE

Dear Students, dear visitors of our website! Due to the epidemiological situation, the Wu De School of Szeged has been closed since 16 March 2020. Please check our website or facebook pages for the latest information about our school. Sifu Kovács Eszter and Sifu Dr. Kovács Milán

More
Közösségi szolgálat

Közösségi szolgálat

Egyesületünk nyaranta lehetőséget biztosít középiskolásoknak közösségi szolgálat teljesítéséhez a junior napközis táborokban. Kungfu előképzettség nem kell, viszont segítőkészségben, türelemben és kedvességben szükséges jeleskedni. A jelentkezéseket a kovacseszter.wude@gmail.com e-mail címre várjuk. A létszám korlátozott, így ha szeretnél jönni, kérlek vedd fel velünk minél hamarabb a kapcsolatot, hogy megbeszélhessünk egy személyes találkozót!

More
Felnőtt tagfelvétel

Felnőtt tagfelvétel

Kezdő Wing Tsun kung-fu csoportunkba 9 éves kortól lehet jelentkezni, 9-14 éves korig az ifi csoportba, 14 éves kor felett a felnőtt csoportba várjuk a jelentkezőket. Wing Tsun kung-fu edzések

Reggeli csoport: kedd és csütörtök 8:30-10:00 ​ Esti csoport: hétfő és szerda 18:00-19:30 ​ Helyszín: Wu De Mozgástér (Szeged Trencséni utca 22.)

More
Junior tagfelvétel

Junior tagfelvétel

A junior és ifi csoportba az év során folyamatosan lehet csatlakozni, szeptemberben pedig kezdő csoportot is indítunk, hogy egyszerre többen indulhassanak el a harcművészet csodás világát megismerni. Junior, ifi és szülői csoportos kung-fu edzések hétfő és szerda 17:00-17:45 Helyszín: Wu De Mozgástér (Szeged Trencséni utca 22.) Edzés szülőknek: A junior és ifi edzésekkel párhuzamosan a Szülőket is szeretettel várjuk önvédelmi foglalkozásokra! A Wu De Mozgástér helyet és teret biztosít, hogy a gyermekek edzésével egy időben a szülők is hasznosan tölthessék el a foglalkozások idejét.

More