My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

Junior tagfelvétel

Junior tagfelvétel

Junior és ifi csoportjainkba olyan 5 és 12 év közötti gyermekeket várunk, akik szívesen tartoznának egy támogató közösséghez és örömmel vesznek részt játékos sportfeladatokban. Junior és ifi edzések időpontja: hétfő és szerda 17:00-17:40 Edzés szülőknek: A junior és ifi edzésekkel párhuzamosan 2022. március 1-től a szülőket is szeretettel várjuk önvédelmi foglalkozásokra! A Wu De Mozgástér helyet és teret biztosít, hogy a gyermekek edzésével egy időben a szülők is hasznosan tölthessék el a foglalkozások idejét. Helyszín: Wu De Mozgástér (Szeged, Trencséni utca 22.)

More
Wing Tsun kung-fu tagfelvétel

Wing Tsun kung-fu tagfelvétel

Kezdő Wing Tsun kung-fu csoportunkba 9 éves kortól lehet jelentkezni, 9-14 éves korig az ifi csoportba, 14 éves kor felett a felnőtt csoportba várjuk a jelentkezőket. Edzések időpontja:
hétfő és szerda 18:00-19:30 (az edzéseket vezeti: Sifu Kovács Eszter) Helyszín: Mozgástér Központ (Szeged, Trencséni utca 22.) A reggeli Wing Tsun kung-fu edzésekre jelentkezni Sifu Dr. Kovács Milánnál a +36 30 435 4862-es telefonszámon lehet.

More
Közösségi szolgálat - lehetőség középiskolásoknak!

Közösségi szolgálat - lehetőség középiskolásoknak!

Egyesületünk nyaranta lehetőséget biztosít középiskolásoknak közösségi szolgálat teljesítéséhez a junior napközis táborokban. Kungfu előképzettség nem kell, viszont segítőkészségben, türelemben és kedvességben szükséges jeleskedni. A jelentkezéseket a kovacseszter.wude@gmail.com e-mail címre várjuk. A létszám korlátozott, így ha szeretnél jönni, kérlek vedd fel velünk minél hamarabb a kapcsolatot, hogy megbeszélhessünk egy személyes találkozót!

More
Wu De napközis táborok 2022.

Wu De napközis táborok 2022.

Nyári napközis táborainkba 5 és 12 év közötti gyermekeket várunk, kung-fu előképzettség nem szükséges. A kung-fu foglalkozások mellett idegen nyelvekkel (angol, német, olasz, spanyol, francia, kínai) is ismerkedünk, kreatív alkotásokat készítünk, sportvetélkedőket szervezünk és beszélgetünk az élet "nagy dolgairól", mint például az önbizalom, a türelem, a bátorság, az udvariasság, vagy éppen az illemszabályok. A junior kungfu csapatnak a táborok utolsó napján wu de junior vizsgalehetőség.
Az ebédet a közeli Kiskakas Csárdában fogyasztjuk el, a táborok helyszíne a Wu De Mozgástér Központ (Szeged, Trencséni utca 22). 1. turnus: 2022. június 27-július 1. 2. turnus: 2022. július 4-8. 3. turnus: 2022. július 18-22. 4.turnus: 2022. július 25-29. Továbbá a június 20-24 és az augusztus 22-26 is megnyílik, amennyiben van rá minimum 6 fő jelentkező.

A táborokba kezdő kungfusokat is szeretettel várunk, akik itt fognak először megismerkedni a kungfu alapjaival. Minden turnusban 4 hely van a számukra fenntartva!

A tábor minden nap reggel 8 órától délután 4-ig tart, a tábor díja tartalmazza az ebédet és a kungfus ajándékokat.
Érkezés 7:30-tól lehetséges, a kapukat 16:30-kor zárjuk.
A táborokat vezeti: Sifu Kovács Eszter
A tábor díja: 34 000 Ft
(A tavalyi Wu De junior táborok résztvevőinek, több turnuson résztvevőknek valamint testvéreknek 1000 Ft kedvezményt biztosítunk turnusonként.)
Tízórai és uzsonna rendelésére van lehetőség 4000 Ft-ért turnusonként. A táborokba közösségi szolgálatot teljesítő középiskolásokat is szeretettel várunk, turnusonként maximum 2 főt. Előzetes jelentkezésüket e-mailben várom a kovacseszter.wude@gmail.com címre!

More
Balatoni Wu De Nyári Tábor

Balatoni Wu De Nyári Tábor

Minden évben van egy hét, amikor a Wu De közösség együtt gyakorol és együtt pihen a Balaton partján. A hagyományokhoz híven július közepén rendezzük meg a tábort, hétfőtől szombatig, Siófokon. Ide társiskoláink mestereit és diákjait is szeretettel várjuk. Életképek a 2018-as táborunkból, melyen több külföldi vendégoktató és diák is részt vett:

More
TEMPORARY CLOSURE

TEMPORARY CLOSURE

Dear Students, dear visitors of our website! Due to the epidemiological situation, the Wu De School of Szeged has been closed since 16 March 2020. Please check our website or facebook pages for the latest information about our school. Sifu Kovács Eszter and Sifu Dr. Kovács Milán

More
Átmeneti bezárás

Átmeneti bezárás

Kedves Wu De Harcosok, kedves Érdeklődők! A járványügyi helyzetre való tekintettel a Szegedi Wu De Iskola március 16-án határozatlan időre bezárt. Kövessétek figyelemmel honlapunkat és facebook oldalainkat, hogy időben értesüljetek a jövőbeni döntéseinkről. Sifu Kovács Eszter és Sifu Dr. Kovács Milán

More
Alex Richter Sifu Szeminárium

Alex Richter Sifu Szeminárium

Decemberben iskolánkba látogatott a híres New York-i főinstruktor Alex Richter Sifu. A mestert, iskolánk vezetőivel kötött barátságának köszönhetően üdvözölhettük itt Szegeden, egy technikai workshop keretein belül. Nagy megtiszteltetés volt ez számunkra, hiszen rendkívül nagy tudású mester. Harcművészetekkel 8 éves kora óta foglalkozik, a Wing Tsun kung-fu-t 27 éve gyakorolja, és 18 éve tanítja. A nemzetközi rendezvényen jelen voltak az andocsi, váci és lengyel társiskoláink is, így az oktatás angol nyelven folyt, viszont iskolánk mestere 10 nyelven beszél, így a hallottak megértése senkinek nem okozott gondot. Az edzésen lehetősége volt újat tanulni a teljesen kezdőknek és a már évek óta gyakorló diákoknak egyaránt. A különböző technikák mellett olyan gyakorlatok tanulhattunk, amik segítenek erősíteni ízületeinket és növelni, azok mozgástartományát. Egy rendkívül nyugodt, vidám, nagy tudású, tiszteletre méltó embert ismerhettünk meg, aki nem félt időnként megnevettetni minket humoros hasonlataival vagy egy-egy szórakoztató anekdotával élete korábbi szakaszaiból. Hitelesen tudott mesélni a stílus legnagyobb mestereiről, hiszen ő maga is edzett velük, viszont mindenkire egyenragú edzőtársként tekintett. A rendezvény sikerét és jó hangulatát fémjelzi az is, hogy idén újra Magyarországra fog érkezni Alex Richter Sifu, hogy egy újabb hétvégén tanulhassunk tőle a Wing Tsun kung-furól.

More
Do-in és chi-kung foglalkozások

Do-in és chi-kung foglalkozások

A do-in egy ősi japán módszer energiakeringésünk harmóniájának helyreállítására. A do-in segítségével lassú mozgás és tudatos légzés révén harmonizáljuk a testünkben áramló életenergiát (japánul Kí, kínaiul Csí). A gyakorlatok egyszerűek, minden korosztály bátran végezheti őket, előképzettség nem szükséges. Rendszeres használatukkal fejlődik test-tudatosságunk, illetve elérhetjük, hogy a betegségekkel, stresszel, frusztrációval szemben ellenállóbbak legyünk, könnyebben tudjunk jól koncentrálni és pihenni.
A chi-kung Kínából ered, a do-inhez hasonlóan lassú mozgás és tudatos légzés kíséretében kerülünk harmóniába környezetünkkel és önmagunkkal.

More
Kezdő önvédelmi workshop

Kezdő önvédelmi workshop

A Szegedi Wu De Iskolában rendszeresen szervezünk önvédelmi workshopokat, melyre hölgyeket és férfiakat egyaránt várunk. Ezek egy kis betekintést nyújtanak az önvédelmi alapelvekbe, de a teljes önvédelmi alapképzést a Wing Tsun kung-fu edzések rendszeres látogatása során az első 6 hónapban tudják elsajátítani az érdeklődők.

More
Wu De Junior Minitábor

Wu De Junior Minitábor

A Wu De Junior Minitáborokba junior csapattagjainkat, valamint a kungfu iránt érdeklődő gyermekeket egyaránt szeretettel várjuk. 5-től 12 éves korig lehet jelentkezni. A Wu De Minitábor 1 napos, szombati napon kerül megrendezésre, reggel 8-tól délután 4-ig tart. Ez idő alatt a Szülők is ki tudnak egy kicsit kapcsolódni, a gyermekük pedig egy támogató közösségben játszva, fejlődve töltheti a délelőttjét és/vagy délutánját: a kungfu mellett kreatív, alkotó és mozgásos játékok közül választhatnak a gyermekek.

More
Wing Tsun Kungfu bemutatók

Wing Tsun Kungfu bemutatók

Csapatunk felkérhető nagyobb rendezvényeken, jótékony és közérdekű eseményeken történő Wing Tsun kung-fu, junior kung-fu valamint do-in és Chi-kung bemutató tartására.

More