top of page

Napközis táborok

Nyári napközis táborainkba 5 és 14 év közötti gyermekeket várunk, kung-fu előképzettség nem szükséges. A kung-fu foglalkozások mellett idegen nyelvekkel (angol, német, olasz, spanyol, francia, kínai, japán) is ismerkedünk, kreatív alkotásokat készítünk, sportvetélkedőket szervezünk és beszélgetünk az élet "nagy dolgairól", mint például az önbizalom, a türelem, a bátorság, az udvariasság, vagy éppen az illemszabályok. A junior kungfu csapatnak a táborok utolsó napján wu de junior vizsgalehetőség. A táborok helyszíne a Wu De Mozgástér (Szeged, Trencséni utca 22). A táborokba közösségi szolgálatot teljesítő középiskolásokat is szeretettel várunk, előzetes jelentkezés szükséges!


A táborok díja 42 000 Ft/turnus, a kedvezményes díjak a következőképp alakulnak:

testvér-kedvezmény: 38 000 Ft/fő/turnus

több turnusban résztvevőknek: 40 000 Ft/turnus

tavalyi táborainkban résztvevőknek: 40 000 Ft/turnus

A táborok minden nap reggel 8-tól 16 óráig tartanak (kapunyitás: 7:30, kapuzárás: 16:45), a részvételi díj tartalmazza a két fogásos ebédet.

Előzetes jelentkezés szükséges, a jelentkezéseket minden esetben visszaigazoljuk. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadjuk, a maximális létszám eléréséig. A jelentkezéssel együtt az esetleges ételérzékenységet vagy allergiát is jelezzétek!
Iskolánkban évente többször szervezünk egy napos Wu De Minitábort. A Wu De Minitáborokba junior csapattagjainkat, valamint a kungfu iránt érdeklődő gyermekeket egyaránt szeretettel várjuk. 5-től 14 éves korig lehet jelentkezni. A Wu De Minitábor 1 napos, általában szombati napon kerül megrendezésre, reggel 8-tól délután 4-ig tart. Ez idő alatt a Szülők is ki tudnak egy kicsit kapcsolódni, a gyermekük pedig egy támogató közösségben játszva, fejlődve töltheti a délelőttjét és/vagy délutánját: a kungfu mellett kreatív, alkotó és mozgásos játékok közül választhatnak a gyermekek.bottom of page